Asiakaspalvelu: 0086-13868535185

englanti.jpgEN
kaikki kategoriat

News & Events

Etusivu>News & Events

Rpet-kuitukangas- ja polyesterikassit

Aika: 2022-05-30 Osumat: 43

Rpet-kuitukangas- ja polyesterikassit

RPET海报_画板 1_副本.jpg

RPET tarkoittaa kierrätettyä polyeteenitereftalaattia tai kierrätettyä PET:tä

PET on vahva, kestävä ja kierrätettävä materiaali, jota käytetään virvoitusjuomapulloihin, vesipulloihin ja ruokapurkkeihin, kun taas Rpetistä voidaan valmistaa esimerkiksi huopa, autonosia, laukkuja, kenkiä ja paljon muuta.


Rpet valmistetaan keräämällä, lajittelemalla ja kierrättämällä PET:tä, sitten jalostaa materiaali hiutaleiksi, joista voidaan tehdä uusia tuotteita. RPET:n käyttö PVC:n vaihtoehtona on valtava askel eteenpäin tiellä kohti vihreämpää, turvallisempaa ja puhtaampaa tulevaisuutta.


UUDET MAAILMANLAUKUT

Uusi sukupolvi supermarketin ostoskasseissa.   

Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa uusimmasta yhteistyöstämme New World -supermarketin kanssa, ja se sisältää neljä malliamme. Jokainen pussi on valmistettu RPET-kankaasta, joka on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista, muovijätettä hyödyntäen luodakseen jotain kaunista. Jokaisessa pussissa on 4 muovipulloa. Hyödyllinen ja uudelleenkäytettävä!

Oli mahtavaa olla mukana tässä projektissa, jossa tehtiin ympäristöystävällisiä uudelleenkäytettäviä laukkuja New World -supermarketeille. Ne ovat parhaita laukkuja - pestäviä, nopeasti kuivuvia, kevyitä kantaa ja erittäin tilavia. Suuret kiitokset Magentalle sen toteuttamisesta! 202205171455297158.jpgIMG_0816_ 副本 .jpg


Ota yhteyttä: [sähköposti suojattu]

Whatsapp/Wechat: 0086-13868535185

www.tryingmepack.com